Scholen & Sportclubs

Basisschool 8-13 jaar extra info: Adventure Kids

Schoolreisje of survivalactiviteit tijdens het schoolkamp:

15-100 Deelnemers. Ochtend-, middag- of dagprogramma met keuze uit: Klimmen binnen en buiten, Touwenpiste, Kabelbaan, Speleologie, Low Challenge, Stormbaan, Mikadobox en Boogschieten. Alles gebeurt onder verantwoordelijkheid van instructeurs. Slecht weer is geen probleem. Er wordt dan een volledig binnenprogramma aangeboden.
Gratis parking. Overdekte ruimte en picknickweide beschikbaar om eigen lunchpakket te gebruiken. Groepsmaaltijden zijn op voorhand te bestellen (vraag info). Vooraf reserveren verplicht.

Middelbare school 11-18 jaar extra info: Enjoy Your Sports

Schoolsportdag of als sportieve activiteit tijdens het schoolkamp:

15-100 Deelnemers. Middag- of dagprogramma voor groepen. De keuze van de activiteiten gebeurt in overleg met u of wordt door de leeftijd van de deelnemers bepaald. Alle nodige faciliteiten voor een geslaagde dag zijn aanwezig: kleedruimtes, douches, professionele begeleiding bij de activiteiten, ruime gratis parking voor auto’s en bussen, goed en fris sanitair, zeer ruime speelweide, overdekte groepsruimte die eventueel ook apart te huur is voor uw groep en kluisjes voor waardevolle spullen. Slecht weer zal nooit een spelbreker zijn want dan bieden we binnen activiteiten aan. Groepsmaaltijden op voorhand te bestellen. Cafetaria en frituur geopend. Overdekte ruimte is vrij te gebruiken om meegebrachte lunch te nuttigen. Vooraf reserveren verplicht. Kom eens langs om u te informeren.

Introductiedag 11-13 jaar: Het doel van deze dag is om aan elkaar te wennen en elkaar te leren kennen door middel van samenwerkingsopdrachten en het samen iets spannends beleven. Programma: 1 uur: Spel zonder Grenzen. 1 uur: Teamwork voor jongeren. 1 uur Speleo. 1 uur Hoogtepiste met Katrolbaan.