Scholen & Sportclubs

Basisschool 10-13 jaar extra info: Adventure Kids
[ Download Brochure]

Schoolreisje of survivalactiviteit tijdens het schoolkamp:

Ochtend-, middag- of dagprogramma met keuze uit: Klimmen binnen en buiten, Touwenpiste, Kabelbaan, Speleologie, Low Challenge, Stormbaan, Mikadobox en Boogschieten. Alles gebeurt onder verantwoordelijkheid van instructeurs. Slecht weer is geen probleem. Er wordt dan een volledig binnenprogramma aangeboden. Voor kinderen van 8-10 jaar is er een aangepast programma.
Gratis parking. Overdekte ruimte en picknickweide beschikbaar om eigen lunchpakket te gebruiken. Groepsmaaltijden zijn op voorhand te bestellen (vraag info). Vooraf reserveren verplicht.

Middelbare school vanaf 11  jaar, extra info: Enjoy Your Sports
[ Download Brochure]

Schoolsportdag of als sportieve activiteit tijdens het schoolkamp:

Middag- of dagprogramma voor groepen. De keuze van de activiteiten gebeurt in overleg met u of wordt door de leeftijd van de deelnemers bepaald. Alle nodige  faciliteiten voor een geslaagde dag zijn aanwezig: kleedruimtes, douches, professionele begeleiding bij de activiteiten, ruime gratis parking voor auto’s en bussen, goed en fris sanitair, zeer ruime speelweide, overdekte groepsruimte die eventueel ook apart te huur is voor uw groep en kluisjes voor waardevolle spullen. Slecht weer zal nooit een spelbreker zijn want dan bieden we binnen activiteiten aan.  Het is mogelijk om groepsmaaltijden op voorhand te bestellen. Cafetaria en frituur op vraag geopend. Overdekte ruimte is vrij te gebruiken om meegebrachte lunch te nuttigen.  Vooraf reserveren verplicht. Kom eens langs om u te informeren.

Introductiedag 11-13 jaar: Het doel van deze dag is om aan elkaar te wennen en elkaar te leren kennen door middel van samenwerkingsopdrachten en het samen iets spannends beleven. Programma: 1 uur: Spel zonder Grenzen. 1 uur: Teamwork voor jongeren. 1 uur Speleo. 1 uur Hoogtepiste met Kabelbaan.