Boerenhoeve Nieuwvliet

Bij Boerenhoeve Nieuwvliet, in de polders van West-Zeeuws-Vlaanderen, kan je rustig kamperen maar ook sportieve avonturen beleven. Er is een in- en outdoorcentrum waar je bijna het hele jaar zowel buiten- als binnen activiteiten, variërend van sportief tot pure gezelligheid, onder professionele begeleiding kan boeken.

Volwassenen en oudere jeugd kunnen kiezen uit bijvoorbeeld high-rope klimmen, shoot-out, volksspelen, klootschieten, voetbalgolf, boogschieten, highland games, powerkiten of boerderijspelen. Ideaal voor een teambuilding of groepsuitje.

Voor kinderen vanaf 10 jaar is er dolle pret met het spannende programma “Adventure Kids”, dat bestaat uit speleologie, klimparcours, touwenpiste tokkelbaan, mikadobox, bouldermuur en boogschieten.

Op het “Vliegterrein Nieuwvliet” (niet-gemotoriseerde zeilvliegsporten) zie je de Parapentepiloten van Vliegvereniging Jan van Gent aan het werk. Eens meevliegen als duopassagier is een fantastische ervaring.

Vanuit de kantine of het zonneterras heb je een prachtig vergezicht over de polder en kan je genieten van iets lekkers.

Vanuit Boerenhoeve Nieuwvliet starten er diverse fiets-/mountainbike- en wandelroutes. Bij ons Fietscafé kan je er je elektrische fiets opladen of mountainbike afspuiten.