Boerengolf & Voetbalgolf

Boerengolf

Een variant op het reguliere golfspel. Lekker lopend in de natuur, over de boerderij en door de velden met vrienden, familie of collega’s probeer je met de klomp aan een stok  in zo min mogelijk slagen de bal in de putten te slaan. Het parcours ligt er bij volgens goed boerengebruik. U zult menig natuurlijke hindernis tegenkomen. Er zijn 14 holes (putten) en de speeltijd is ongeveer 2 uren. Het spel is per team maar ook individueel te spelen. Minimaal moet u met 2 deelnemers zijn, maximaal met 40 deelnemers. Uiteindelijk is er een winnaar of een winnend team. Honden zijn aangelijnd welkom. Boerengolf is ook als avondactiviteit heel leuk. Zolang het licht is kan er gespeeld worden.                                                             

Openingstijden: april t/m september na reservering vooraf via tel. 0117371427.
Prijs: €7,00 per deelnemer (kinderen jonger dan 4 jaar gratis).

[Download onze brochure]

Voetbalgolf

Het Voetbalgolfparcours is ongeveer 1 km lang en telt 11 holes. Op weg naar de holes zijn hindernissen aangebracht die je met de voetbal moet nemen. De bedoeling is om de bal in zo weinig mogelijk pogingen in de hole of in de hindernis te trappen.

Het spel duurt ruim een uur. U kunt al vanaf 2 deelnemers op individuele score het spel spelen. Een groep groter dan 5 deelnemers wordt in kleinere groepen verdeeld die samen optrekken maar wel tegen elkaar kampen. Voetbalgolf is ook als avondactiviteit heel leuk om te doen. Zolang het licht is kan er gespeeld worden. Honden zijn aangelijnd welkom. Vooraf reserveren via tel. 0117371427.

Openingstijden: april t/m september na reservering vooraf via tel. 0031.117.37.1427 
Prijs: € 6,50 per deelnemer (kinderen jonger dan 4 jaar gratis).

[Download onze brochure]