Boerengolf & Voetbalgolf

Boerengolf

Een variant op het reguliere golfspel. Lekker lopend in de natuur, over de boerderij en door de velden met vrienden, familie of collega’s probeer je met de klomp aan een stok in zo min mogelijk slagen de bal in de putten te slaan. Het parcours ligt er bij volgens goed boerengebruik. U zult menig natuurlijke hindernis tegenkomen. Er zijn 14 holes (putten) en de speeltijd is ongeveer 2 uren. Het spel is per team maar ook individueel te spelen. Uiteindelijk is er een winnaar of een winnend team. Maximaal kunnen 60 deelnemers tegelijkertijd Boerengolfen. Vooraf reserveren is niet noodzakelijk maar mag natuurlijk wel. Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen gratis mee doen. Honden zijn aangelijnd welkom.

Periode: maart t/m december, dagelijks vanaf 11.00 u. (of vroeger op afspraak). Zolang het licht is kan er gespeeld worden.
Tijdsduur: 2 uren
Prijs: €7,00 per deelnemer
(kinderen jonger dan 4 jaar gratis).

[Download onze brochure]

Voetbalgolf

Het Voetbalgolfparcours is ongeveer 1 km lang en telt 11 holes. Op weg naar de holes zijn hindernissen aangebracht die je met de voetbal moet nemen. De bedoeling is om de bal in zo weinig mogelijk pogingen in de hole of in de hindernis te trappen.

Het spel duurt ongeveer 1,5 uur. U kunt al vanaf 2 deelnemers op individuele score het spel spelen. Een groep groter dan 5 deelnemers wordt in kleinere groepen verdeeld die tegen elkaar kampen. Maximaal kunnen 30 personen tegelijkertijd Voetbalgolf spelen. Vooraf reserveren mag maar u kunt ook onaangekondigd langskomen. Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen gratis mee doen. Honden zijn aangelijnd welkom.

Periode: maart t/m december, dagelijks vanaf 11.00 u. (of vroeger op afspraak). Zolang het licht is kan er gespeeld worden.
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: € 6,50 per deelnemer (kinderen jonger dan 4 jaar gratis).

[Download onze brochure]

Beachgolf

Beachgolf is een variant op het Boerengolf en wordt op het strand gespeeld. De locatie, dicht bij een strandpaviljoen of restaurant , kan in overleg met u gekozen worden. Beachgolf dient op voorhand gereserveerd te worden. Bij slecht weer worden binnen activiteiten op de Boerenhoeve aangeboden.

Periode: april t/m oktober, met uitzondering van juli en augustus want dan is het te druk op het strand.
Tijdsduur: 1 á 2 uren.
Prijs: t/m 20 deelnemers €350,00 / vanaf 20 deelnemers €17,50 per persoon (kinderen jonger dan 4 jaar gratis).