Landschapscamping

Landschapscamping:

De camping ligt verscholen achter de boerderij in de polder. Op fietsafstand (5 minuten) liggen het dorpje Nieuwvliet, de zee, het strand, het bos van Erasmus en het natuurgebied de Knokkert. De 55 kampeerplaatsen zijn bijzonder ruim en worden omringd door verschillende vormen van begroeiing. Een deel van de camping is gesitueerd in een ouderwetse boomgaard achter de de monumentale schuur uit 1750. Een ander deel bevindt zich op een natuurterrein met uitzicht op de akkers in de weidse polder. Er zijn plaatsen voor de zonaanbidder maar ook plaatsen die veel schaduw bieden.

Om de camping heen ligt een eigen natuurgebied.

De natuur in het natuurgebied is aangelegd volgens een landschappelijk concept, waarin tal van streekeigen elementen verwerkt zijn. Men vindt er onder anderen streekeigen begroeiing, hoogstamfruitbomen, kikkerputten, een Stelleput, bewust verruwde gedeelten en    wandelpaden.  Bij onze Landschapscamping zijn kamperen, ruimte en natuur heel nauw met elkaar verbonden. Het natuurgedeelte is voor onze gasten vrij toegankelijk.

Zeeuws Vlaanderen biedt een ideale omgeving voor uitstapjes op de fiets, maar ook wat verderop gelegen Vlaamse steden als Brugge, Gent en Knokke zijn zeker een bezoekje waard.

Reserveren voor toeristische plaats (geen seizoenplaats)

Juli en augustus: telefonisch of per email  op tel. nr.  0117.37.1427 of info@boerenhoeve.com
Bij beschikbaarheid van plaats nemen wij uw gegevens en de gewenste periode op waarna u ter controle een email ontvangt met de gemaakte afspraak. Na ontvangst van uw aanbetaling á €50,00 op:
IBAN nr. NL 86 ABNA059 36 67 433 t.n.v. Boerenhoeve Nieuwvliet ontvangt u per omgaande een bevestiging van uw reservering.
Enkele weken voor aankomst ontvangt u onze digitale eindfactuur. Dit bedrag dient u voor aankomst te betalen. Bij aankomst ontvangt u de afgetekende factuur als betaalbewijs. Bij voortijdig vertrek bent u het volledige overeengekomen bedrag voor de afgesproken tariefperiode verschuldigd.

April, mei, juni, september: telefonisch of per email  op tel. nr.  0117.37.1427 of info@boerenhoeve.com
Bij beschikbaarheid van plaats nemen wij uw gegevens en de gewenste periode op waarna u ter controle een email ontvangt met de gemaakte afspraak.

Als u voorkeur heeft voor een bepaalde plaats dan houden we daar rekening mee. Als u hier voor het eerst komt dan is ter plekke de keus aan u uit de nog beschikbare plaatsen.

Schoolkampen en sportkampen.
Wij voorzien een aparte plaats op een wat afgezonderd gedeelte voor deze groepen. Er is een hele ruime  speelweide met een groot voetbaldoel die door de groep vrij gebruikt kan worden. De sanitaire unit met douches  en toiletten is groot genoeg om groepen op te vangen. In overleg is het toegestaan om een kampvuur te houden. Het plaatsen van een partytent is toegestaan. Voor scholen en sportverenigingen hanteren wij een korting, zie kampeertarieven.

Serviceruimte:
Een gedeelte van de schuur is ingericht als serviceruimte voor groepen. Hierin staan stoeltjes,  tafels, een koeling en er is elektrisch. Deze service ruimte is te huur. Met het strand, de zee, een bos en natuurlijk onze activiteiten zal uw kamp zeker een succes worden.

Reserveren voor seizoensplaats
Voor het seizoen 2022 zijn nog enkele seizoenplaatsen beschikbaar. Als u in aanmerking wilt komen voor een seizoenplaats dan kunt u ons hiervoor een email sturen of bellen. Wij informeren u dan verder.

Algemene voorwaarden camping:
Wij hanteren de Recron-voorwaarden

Winterstalling caravan:
Winterstalling voor de caravan is enkel voor gasten die een seizoenplaats bij ons hebben.
Als u in aanmerking wilt komen voor een winterstalling dan kunt u ons hiervoor aanspreken. Wij informeren u dan verder.

Bekijk hier de kampeervoorzieningen.

Bekijk hier de kampeerregels.

Bekijk hier de kampeertarieven.